Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?

Demam segmen gua nih. Lepas satu satu segmen gua join. Biasa la. Hadiah menarik mesti join punya. Lagi satu nak support kengkawan. Mesti join punya pun. Kali ni gua join segmen abang jambu ni. Dia cakap hadiahnya cukup menarik. Jom kita tegok hadiah nya..





Dia cakap hadiahnya dia nak bagi ruang iklan 125×125 kat blog tergigit halia yang gempak tu. katanya kalau nak join ni senang je. hanya perlu : 

  1. Buat satu entri “Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?”
  2. Snip/printscreen header Blog ni dah letak dalam entri.
  3. Tulis dua benda yang korang tak boleh lupa fasal blog ni (pastikan menarik dan pandai2 la bodek).


Kojo sonang yo. Bab bab membodek ni bagi kat gua la. Gua ni pemenang acara bodek kuak lentang 300 meter berganti-ganti. bahaha



Apa yang gua takleh lupa kat blog dia. Apa? Semestinya nama blog dia. Bila sebut je kat mana-mana halia mesti gua ingat dia dan blog dia. Tak kisah la mak gua tengah menonton chef Wan masak kat tv ke, bila chef Wan tu cakap ” jangan lupa masukkan Halia” pun gua dah teringat kat dia. Pendek kata memang gua di hantui oleh perkataan halia lah. Kiranya kat setiap perkataan halia tu terdapat backlink ke bilatergigithalia.com nih. heheh. Backlink melalui fikiran. Kalau backlink melalui internet mesti dah banyak pageview dari gua dah. hehe



Lagi yang best, Nama biletergigithalia.com ni adalah nama paling unik gua penag dengan di jadikan domain. Serius beb. Lu orang bgatau gua apa lagi nama domain yang pelik yang boleh mematahkan nama bilatergigithalia.com ni. ce cite kat gua. Takde gua rasa kan. So keunikkan nama blog ni dah menjadikan ianya kekal dan tak pernah padam dalam pemikiran gua.



Ada lagi yang menarik pasal blog ni. Sebelum tu jom layan gamba kat bawah ni dulu. Jangan pikir apa-apa lagi ok. Lu orang akan merasai sendiri. hehehe

Amacam, Jambu tak pemilik blog bilatergigithalia.com ni. Salah satu sebab gua takleh lupa pada bila tergigithalia.com ni adalah penulisnya. Sebabnya dia sangat Jambu!! hahaha. Gua yang jantan pun goyang beb. Lu org yang perempuan tak berminat ke? hahah Tapi setahu gua hati dia ni dah di miliki. So kalau lu orang nak sailang or nak santau lu orang bleh jumpa gua. 



Rugi la perempuan yang tak dapat mamat ni. Jambu siot. Dengan rambut dia yang sentiasa terpacak tu menggambarkan betapa K-POP nya dia. Hahaha. Di tambah lagi dengan peminat-peminatnya yang terlalu ramai untuk di hitung menggunakan bulu-bulu seluruh badan walaupun telah di tokok tambah dengan bulu idung. Hahaha. Jangan marah ye @emanthehalia<---twitter dia

The Garang : Post Ini akan terus gua ping kalau lu tak delete fanpage yang lu dajal gua tu. hahaha


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge